Laulun iloa ja naisenergiaa!

Meistä...

Jämsäläinen diskanttikuoro Femmineo esittää monimuotoista kuoromusiikkia. Ohjelmistoon sisältyy sekä perinteisiä että moderneja lauluja, sopivasti haastetta tavoitellen.

Kuoromme tärkeänä johtolankana on säilynyt yhteisöllisen tekemisen riemun säilyttäminen ja uudistuminen ajan hengessä – viimeisimpänä digiloikka täysin uudenlaiseen harjoitteluun etä- ja hybridimallein, terveysturvallisuus huomioiden. 

Kuorossamme on n.25 laulajaa, jotka jakautuvat useimmiten neliääniseksi kokoonpanoksi. Tarvittaessa joukostamme löytyy myös solisteja, sekä Casio-kvartetti joka harjoittelee ja esittää omaa ohjelmistoaan. A cappella -kappaleiden lisäksi kuoro esiintyy mm. pianistin, urkurin tai yhtyeen säestyksellä. 

Haemme mielellämme  yhteistyökuvioita muiden musiikiin toimijoiden kanssa! Olemme hakeneet toiminnallemme myös laajempaa yhteistyötä liittymällä Sulasol ry:n jäseneksi (Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto).

Viime vuosina olemme halunneet kehittää kuoron toimintaa haasteellisempaan ja tavoitteellisempaan ohjelmistoon, mikä onkin onnistunut harjoitteluun erittäinen sitoutuneiden kuorolaisten avulla.

Syksystä 2020 alkaen Femmineo-kuoroa on johtanut Jooa Morgan Sotejeff-Wilson. Hänelle tärkeitä arvoja kuoron johtamisessa ovat yhteisöllisyys, ilo ja musiikin elämää vahvistava voima, joita hän toivoo kuorolaistensa saavan kuorossa laulamisesta. Hänellä on laajasti kokemusta kuoronjohtamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on toiminut myös ortodoksisen kirkon kanttorina ja valmistunut musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Lue lisää kuoronjohtajastamme   https://jooasotejeffwilson.wordpress.com/


Kuoro harjoittelee säännöllisesti maanantaisin klo 18-20 Vitikkalan koululla Jämsässä. Tarpeen mukaan järjestetään lisäharjoituksia stemmoille, sekä kuoroleirejä. Harjoituksia järjestetään myös Zoom-yhteydellä etänä sekä hybridinä, kulloinkin voimassa olevien terveysturvallisuusohjeiden mukaan.


Liity jäseneksi!

Haluaisitko tulla mukaan? Kuoroon mahtuu aina uusia laulajia! Jos haluat laulaa ja olet valmis sitoutumaan säännölliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun antoisan harrastuksen parissa, ota yhteyttä! Seuraavat koelaulut ma 14.8.23 Vitikkalan koululla.


Jäsenmaksun maksutapana myös ePassi ja Edenred.

Femmineon toiminnasta vastaa rekisteröity yhdistys, johon kaikki laulajat liittyvät. 

Löydät meidät myös facebookista @Femmineo naiskuoro ja instagramista @fem_mineo